مقالات

  1. خانه
  2. مقالات
برترین اهداف کوچینگ
  • 0 نظر

برترین اهداف کوچینگ

هدف اصلی کوچینگ، به حداکثر رساندن عملکرد از طریق کمک به کوچی برای رسیدن به اوج پتانسیل خود است. هدف اصلی کوچینگ شامل توسعه رهبری، ایجاد نظم و انضباط شخصی، ایجاد سیستم خودباوری، ایجاد انگیزه و بهبود خودآگاهی است. هدف کوچینگ برای انواع روش های کوچینگ متفاوت است.

خودشناسی در کوچینگ
  • 0 نظر

خودشناسی در کوچینگ

خودشناسی در روانشناسی به معنای "اطلاعات واقعی است که شخص در مورد خود دارد" این زمینه شامل اطلاعاتی در مورد وضعیت عاطفی، ویژگی­‌های شخصیتی، روابط، الگوهای رفتاری، عقاید، باورها، ارزش­‌ها، نیازها، اهداف، ترجیحات و هویت اجتماعی خود است. خودشناسی ناشی از فرآیندهای بازتابنده و اجتماعی است. خودشناسی مرتبط با خوداندیشی، فکر کردن در مورد خود و انتقاد از خود یا حتی پرسشگری انتقاد و قضاوت از تفکر خود محسوب می شود.

مفهوم کوچینگ تحصیلی
  • 0 نظر

مفهوم کوچینگ تحصیلی

کوچینگ تحصیلی یکی از انواع کوچینگ است که به دانش آموزان کمک می کند تا به خودشناسی برسند ، برای زندگی آینده ی خود هدف گذاری کرده و مناسب ترین رشته ی تحصیلی را برای خود انتخاب کنند.

مهارت های پایه ای کوچینگ
  • 0 نظر

مهارت های پایه ای کوچینگ

یکی از مهارت های اصلی کوچینگ،گوش دادن فعال است.یک کوچ موفق با گوش دادن فعال تبدیل به همصحبت خوبی می شود و با جمع آوری اطلاعات و فیلتر کردن آنها به شفاف سازی می پردازد. چهار سطح گوش دادن در کوچینگ: گوش دادن با توجه کامل به فرد گوش دادن دقیق و درک مساله گوش دادن تاییدی و پذیرش احساسات مراجع گوش دادن فراگیری که پس از درک کامل ایجاد شده و به ما این امکان را می دهد تا سوالات راهگشایی در طی فرآیند کوچینگ بپرسیم.

راه کارهایی برای یافتن تعادل و آرامش درونی
  • 0 نظر

راه کارهایی برای یافتن تعادل و آرامش درونی

آرامش به معنی لذت بردن از زندگی، امیدوار بودن به آینده، امنیت، برآورده شدن نیازهای اجتماعی، حمایت اجتماعی است. آرامش درونی به معنای داشتن آرامش جسمی و روحی علیرغم وجود عوامل استرس زا در زندگی می باشد. یافتن آرامش ذهنی به معنای رسیدن به شادی، رضایت و سعادت است.

پرسونال برندیگ برای یک کوچ حرفه ای
  • 0 نظر

پرسونال برندیگ برای یک کوچ حرفه ای

برند شخصی اساساً شانس شما برای ایجاد یک «تأثیر اولیه» قدرتمند و هدفمند است. گاهی اوقات بدون اینکه مجبور باشید یک کلمه بگویید شما را به مردم معرفی می‌کند، این‌که چه کاری انجام می دهید و به عنوان کوچ چه چیزی را مطرح می کنید.

رسیدن به موفقیت با شروع رشد شخصی
  • 0 نظر

رسیدن به موفقیت با شروع رشد شخصی

متوجه شده‌اید که چه چیزهای بیشتر می‌خواهید؟ به‌عنوان انسان، ما خواهان رشد هستیم، بنابراین اهدافی مثل پول، دارایی بیشتر یا قدرت بیشتر را تعیین می‌کنیم و برای دستیابی به آنها تلاش میکنیم. همه چالش‌های زندگی فرصت‌هایی هستند که پنهان‌شده‌اند. هنگامی‌که احساس می‌کنید در یک وضعیت نابسامان گیرکرده‌اید، درواقع فرصتی است برای رشد! نوسازی بخش اصلی سلامت روحی ما است. همان‌طور که ما نیاز به رشد در روابط و حرفه خود داریم، باید به‌عنوان یک انسان رشد کنیم. با یادگیری نحوه تجدید خود، قادر خواهید بود به‌طور مداوم با هدف خود در زندگی ارتباط برقرار کنید، شور و اشتیاق خود را دوباره شعله‌ور کنید و روح واقعی خود را دوباره کشف کنید.

مهارت تصمیم گیری و عوامل موثر بر آن
  • 0 نظر

مهارت تصمیم گیری و عوامل موثر بر آن

خروجی آن، تصمیمی است که بر اساس اطلاعات، دانش، علم و خرد گرفته شده و این تصمیمات از یک فرایند منطقی تبعیت می کنند. پس اطلاعات را جمع آوری و سپس تحلیل کرده، موقعیت را بررسی کرده و سپس تصمیم می گیریم. ما در تفکر یک زنجیره ارزشی داریم که داده به اطلاعات و سپس به دانش تبدیل می شود. تفاوت بین دانش و اطلاعات این است که ما در دانش بر روی اطلاعات تحلیل می گذاریم و این تحلیل ناشی از تجربه ها و ادراک قوی ما از گذشته است و تصمیمات مبتنی بر عقل، قابلیت دفاع دارند. در تصمیمات منطقی ما می توانیم در بالاترین حد خود بر اساس درک و خردمندی تصمیم گیری کنیم و افراد و سازمانی هایی موفق می شوند که تصمیماتی خردمندانه در سایه انتخاب های درست بگیرند پس برای تصمیم های منطقی باید از سطحی از دانش، درک و خردمندی برخوردار باشیم و کم تر در حد داده و اطلاعات باقی بمانیم.

سلف کوچینگ چیست؟
  • 0 نظر

سلف کوچینگ چیست؟

یادگیری و هدایت خود از طریق فرآیندهای مبتنی بر راه حل شناختی مانند مهارت سلف کوچینگ یا خودمربیگری است. کوچینگ و ابزارهای آن به ما کمک می کنند تا چالش ها و درگیری های خود را در زندگی کاهش بدهیم. کوچینگ مزایای بسیاری دارد و اکثر افراد موفق جهان در حوزه های مختلف زندگی خود ( شخصی، کاری) از راهنمایی های کوچ بهره مند می شوند.

مدل پرما
  • 0 نظر

مدل پرما

پرما مدلی برای بهزیستی و شادکامی از مارتین سلیگمن جست‌وجوی شادی یکی از مواردی است که انسان‌ها از ابتدا به دنبال آن بودند. با این حال، تعریف دقیق مفهوم "شادی" اغلب دشوار است. زندگی خوب، شکوفایی، خودشکوفایی، بهزیستی و داشتن هدف کلماتی هستند که با شادی به ذهن خطور می کنند. آیا می توان در میان یک دنیای آشفته و شرایط منفی، هر یک از این ها را تجربه کرد؟ آیا می‌توانیم یاد بگیریم که رشد کنیم یا مهارت‌هایی پیدا کنیم که به این «زندگی خوب» منجر شود؟ آموزه های روانشناسی مثبت گرا به شما کمک می کند تا به قله های یافتن هدف، معنا و شادکامی برسید. در سال 1998، دکتر مارتین سلیگمن از سخنرانی افتتاحیه خود به عنوان رئیس جدید انجمن روانشناسی آمریکا استفاده کرد تا تمرکز را از بیماری روانی و آسیب شناسی به مطالعه آنچه در زندگی خوب و مثبت است تغییر دهد. سلیگمن مدل پرما را با پنج مولفه انتخاب کرد، او معتقد بود این مولفه ها مستقل از یکدیگر تعریف و اندازه گیری می شوند.

مقیاس های اندازه گیری در بازاریابی عصبی (بخش2)
  • 0 نظر

مقیاس های اندازه گیری در بازاریابی عصبی (بخش2)

سیگنال های ارسال شده از مغز مغز انسان دو نوع سیگنال ارسال می‌کند که یکی از جریان خون در مغز و دیگری از فعالیت الکتریکی مغز حاصل می شود. هر دو مورد در تحقیقات بازاریابی عصبی پرکاربرد می باشند. 1: بررسی جریان خون در مغز تکنولوژی هایی که جهت بررسی جریان خون در مغز مورد استفاده قرار می گیرد تصویربرداری مغناطیسی عملکردی و تصویربرداری با مواد رادیواکتیو پوزیترون دهنده یا برش نگاری با گسیل پوزیترون می باشد.

مقیاس های اندازه گیری در بازاریابی عصبی
  • 0 نظر

مقیاس های اندازه گیری در بازاریابی عصبی

از جمله مقیاس هایی که می توان با اندازه گیری آن ها به فعالیت های مغزی پی ببریم شامل اندازه گیری جریان خون و مقیاس های الکتریکی می باشد. با اندازه گیری جریان خون می توانیم به فعالیت مغز پی ببریم که به چه میزان اکسیژن و قند را به نورون ها انتقال می دهند و با مقیاس های الکتریکی و مغناطیسی که در نورون ها تولید می شوند را اندازه گیری کرد.

ایکیگای
  • 0 نظر

ایکیگای

ایکیگای مفهومی در فرهنگ ژاپنی به معنای دلیلی برای بودن است. ایکی به معنای زندگی و گای به معنای معنا، نتیجه، ثمره و ارزش می باشد. بر اساس فرهنگ ژاپنی، هر فردی در زندگی یک ایکیگای دارد. پیدا کردن ایکیگای در زندگی نیازمند جستجو و کنکاش طولانی و عمیق است.

هدف گذاری
  • 0 نظر

هدف گذاری

هدف در لغت به معنای نشانه، غرض و مقصد است. در واقع اهداف برایمان چالش ذهنی و درگیری ایجاد می کنند و نتیجه تلاش، برنامه ریزی و پشتکار ما خواهد بود. هدف گذاری به معنای تعیین و نوشتن خواسته های ما در زندگی می باشد. با کمک هدف گذاری می توان به تشخیص و شناسایی درست اهداف رسید. زمانی که افراد برای خود هدفی را بر می‌گزینند دیگر سردرگم نیستند و می‌دانند از خود و زندگی‌شان چه خواسته ای دارند.

ویژگی های نورومارکتینگ
  • 0 نظر

ویژگی های نورومارکتینگ

نتایج سالها پژوهش در حوزه بازاریابی، حاکی است که تصمیم گیری های ما بیش از آنکه مبنای عقلانی داشته و مبنی بر استدلال باشند، هیجانی و متکی بر احساسات هستند و در ناخودآگاه رخ می دهند. ضمن آنکه تصمیم گیری های عقلانی نیز بدون دخیل کردن جنبه های احساسی، هرگز مجال عملی شدن نخواهند یافت. این دقیقا نقطه قوت نورومارکتینگ است که قادر به نفوذ به ناخودآگاه ماست. نورومارکتینگ، دانشی است که با بهره مندی از مطالعات علوم مختلف، بر آن است تا تصمیم گیری های انسان را بررسی کند که غالبا به صورت ناهشیار و در مغز وی صورت می گیرد. در مقاله پیشین به بررسی تاریخچه ی نورومارکتینگ پرداختیم، در این مقاله ویژگی های نورومارکتینگ را شرح خواهیم داد.

تاریخچه ی نورومارکتینگ (بازاریابی عصبی)
  • 0 نظر

تاریخچه ی نورومارکتینگ (بازاریابی عصبی)

نورومارکتینگ، ترکیبی از دو واژه ی عصب و بازاریابی و بیانگر فعالیت در دو حوزه و رشته ی مختلف علوم عصب شناسی و مطالعات بازاریابی است. در سال 2002 که این رشته برای اولین بار به جهانیان معرفی شد، مناقشات و بحث و جدل های زیادی را به همراه داشت اما با به دست آوردن اعتبار و وجهه ی مناسب در بین افراد حرفه ای تبلیغات و بازاریابی، پیشرفت سریعی را آغاز کرد. امروزه اصطلاح بازاریابی عصبی آنگونه که در سال 2002 از آن یاد می شد، به کار نمی رود. در آن زمان تعداد بسیار کمی از شرکتهای آمریکایی مانند برایت هاوس و سیلزبرین برای اولین بار از تحقیقات بازاریابی عصب پایه استفاده و لزوم مشورت با متخصصان این زمینه را به شرکتهای دیگر توصیه کردند. در حالی که روانشناسی عصبی به مطالعه ی رابطه بین مغز و کارکردهای روانشناسی-شناختی آن می پردازد، نورومارکتینگ بر لزوم در نظر گرفتن بررسی رفتار مصرف کننده از دیدگاه مغز انسان تاکید می ورزد.

مفهوم تصور از خود
  • 0 نظر

مفهوم تصور از خود

تصویر خود یا تصور از خود کلیه عقاید,احساسات و گرایش هایی است که فرد درباره هویت ارزش ها, تواناییهاو محدودیت های خود دارد و در او احساس کمال ثبات و سازگاری مداوم بوجود می آورد. تا کنون تعریف جامع و روشنی از مفهوم یا پنداشت خود ارائه نشده است و روان شناسان آن را به طرق مختلف تعریف کرده اند.

سلامت عمومی از منظر مکتب روانکاوی
  • 0 نظر

سلامت عمومی از منظر مکتب روانکاوی

براساس تعریف سازمان بهداشت جهانی (WHO) سلامت روانی نه تنها فقدان بیماری و ناتوانی است، بلکه حالت سلامتی کامل فیزیکی روانی- اجتماعی را شامل می شود، در واقع سلامت روان یک حالت ذهنی است که سلامت هیجانی نسبتا رها شده از نشانه های اضطراب و ناتوانی در برقراری روابط کارآمد مقابله با خواسته های تنش زای زندگی را در بر می گیرد. در این مقاله مفهوم سلامت عمومی از دیدگاه مکتب روانکاوی بررسی شده است.

سلامت عمومی از دیدگاه مکاتب مختلف
  • 0 نظر

سلامت عمومی از دیدگاه مکاتب مختلف

نظریه های گوناگونی برای تبیین آسیب پذیری ها و نارسایی های مقابله شخص به فشار عصبی، ارائه گردیده است. هر کدام از این نظریه ها سلامت عمومی را تعریف نموده و شرایط ویژه ای را برای پیشگیری از بیماری های روانی و در نتیجه تامین سلامت عمومی انسان پیشنهاد می کنند، در این مقاله به بررسی سلامت عمومی از دیدگاه دو مکتب زیست گرایی و مکتب بوم شناسی خواهیم پرداخت.

سلامت عمومی چیست
  • 0 نظر

سلامت عمومی چیست

مفهوم سلامت عمومی به عنوان حالت سلامتی کامل فیزیکی، روانی و اجتماعی نه فقط فقدان بیماری و ناتوانی تعریف می شود. در واقع می توان گفت یکی از اهداف مربوط به سلامت عمومی ایجاد امکانات قابل قبول برای تامین یک زندگی انسانی برای هر فرد است، انسانی که از نظر فیزیکی، روانی و اجتماعی در امنیت کامل به سر می برد. از ابعاد مختلف می توان به تعریف و بازشناسی واژه سلامت عمومی پرداخت. در این مقاله به برخی از تعاریف و تعابیری که از سلامت عمومی وجود دارد می پردازیم


کپی رایت 1400 © تمام حقوق متعلق به هلدينگ آموزشی ماهان است. طراحی توسط طراحان پویا